Svenn har utviklet en rapportmotor som sørger for at lønnsartene som blir registrert på timeføringene i Svenn lett kan overføres til Visma Lønn med et par tastetrykk.

For at Visma Lønn integrasjonen skal fungere, er det viktig at å sette opp kontoen med riktig lønnsarter. Les mer om lønn og lønnsarter her.

Aktiver så Visma Lønn integrasjonen ved å gå til markedsplass, og deretter bla deg ned til du finner Visma Lønn. Trykk deretter slå på på denne integrasjonen.

Ved å aktivere integrasjonen kan du nå laste ned en tilpasset rapport med lønnsarter tilknyttet de ansatte, som du laster opp til Visma Lønn for lønnskjøring.

Ved å trykke på integrasjoner på timelisteoversikten, og deretter Visma Lønn. Vil det lastes ned to filer; En CSV- fil som kan importeres i Visma Lønn, samt en kontrollrapport.