I Svenn har du muligheten til å registrere ulik mengde data som varer, overtid, lunsj, arbeidstyper, med mer. Ulike bedrifter har ulike behov, og derfor kan du bestemme selv hvilke kolonner du ønsker å se.

Velg kolonner du ønsker å se

På høyresiden under timeregistrering, finner du en knapp som heter kolonner. Her kan du justere hvilke kolonner du ønsker å se:

Huk av og på de ulike kolonnene for å få det oppsettet dere ønsker. Det er også mulig å drag and drop de ulike kolonnene for å endre rekkefølgen på dem. Det gjøres ved å ta musepekeren på kolonnen du ønsker å flytte på, og dra den opp eller ned.

Husk at kolonnene som er aktivert også bestemmer hvilke kolonner du får med hvis du laster ned en rappport. F.eks. overtidskolonnen må være synlig hvis du ønsker å få med overtid når du tar ut en rapport.

Spørsmål om rapporten? Ta kontakt på chat og vi hjelper deg så fort som mulig.