For deg som kjører lønn i Huldt & Lillevik, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker integrasjonen vår.

Integrasjonen består av en tilpasset fil, som enkelt kan importeres gjennom "Huldt Lillevik standard fast lengde", og består av timer summert per lønnsart for hver enkelt ansatt. I tillegg støtter filen gruppering for prosjektregnskap.

Med andre ord er den manuelle jobben for overføring av arbeidstimer fjernet helt, og gjøres på få sekunder.

Slå på integrasjonen

For at integrasjonen skal fungere, er det viktig at lønnsarter er satt opp før de ansatte begynner å registrere timer.

Klikk her for å gå til en artikkel som forteller om hvordan du setter opp lønnsarter.

Last ned filen fra Svenn

Når du er klar for å kjøre lønn, og de ansatte har registrert timer i Svenn i hele inneværende lønnsperiode, kan du laste ned den tilpassede filen.

Det gjør du ved å gå til "Timeregistrering" i menyen og så trykke på "Integrasjoner":

Du vil da få ut to filer:

1. Tilpasset lønnsfil som kan importeres til Huldt & Lillevik. Avslutter med .HLW

2. Kontrollrapport som viser hvordan timene er fordelt på lønnsarter, på ansatte og prosjekter.

Importere lønnsgrunnlag til Huldt & Lillevik

1. Gå til "Periodens Lønn" og velg "importere"

2. Velg så "Huldt Lillevik Standard Fast Lengde"

3. Trykk på knappen med "..." og finn frem til der filen ble lagret etter du lastet den ned fra Svenn (Havner som oftest i "nedlastinger").

4. Før du importerer, kan du velge å se over postene, for å dobbeltsjekke timene. Dette gjør du ved å trykke på ikonet med "Skriveren".

5. Hvis forhåndsvisningen ser grei ut, eller at kontrollrapporten er nok for deg, kan du trykke det oransje "Lynet" for å importere filen. Postene blir nå importert og lagt i lønnskjøringen.