Plusstid som er opparbeidet og lagt til i timebanken kan utbetales. For å få til dette må man først sette opp en fraværstype som skal påvirke utbetalingen.

Gå til Innstillinger og Timebank.
Sett et navn, eks "uttbetaling fra timebank" og velg en lønnsart som er tilknyttet utbetalingen (lønnsarter må settes opp).

Gå så deretter til timebanken, og trykk på fanen utbetaling:

Velg den ansatte som du ønsker å gjøre utbetaling for og trykk "Gjør utbetaling"

Sett dato, prosjekt (valgfritt) og timer som skal utbetales og trykk på lagre.

Timene blir nå trukket i fra timebanken, og den ansatte får en transaksjon som viser uttaket i selve timebanken:

Verdt å vite

Kan jeg endre utbetalingen i ettertid?
Nei, men du kan slette den og legge inn en ny.

Kan jeg gjøre en utbetaling som er mer enn timene som er opparbeidet i timebanken?
Ja, du kan gjøre en utbetaling som er større en timene i timebanken. Timebanken vil da få minustid og brukeren skylder timer til selsakpet. Ønsker du ikke at brukere skal kunne føre minustimer, kan man sette en begrensing for dette under timebankinnstillingene.