Svenn støtter 9 ulike språk for å gjøre det lettere for alle i bedriften til å forstå brukergrensesnittet og ha en mer effektiv hverdag. Vi støtter disse spåkene:

· Norsk

· Engelsk

· Dansk

· Polsk

· Tysk

· Lituask

· Latvisk

· Russsisk

· Serbisk

Hvordan endre språk

Når man oppretteter en ansatt i Svenn kan man sette hvilket språk de ansatte skal få. Både administrator og ansatte kan selve endre dette i ettertid hvis det skal være ønskelig.

NB: Selv om du endrer språk på web, må du endre språk på mobilen også. Vi viser deg hvordan nedenfor.

Endre språk på Web:

1. Trykk "min profil" oppe i høyre hjørnet.

2. Velg ønsket språk i nedtrekksmenyen og trykk "Lagre".

Språket er nå endret på web. Følg stegene for mobil nedenfor for å endre språk der hvis ønskelig.

iOS-telefoner:

Språket på Svenn-appen følger språket som er satt på telefonen din så lenge vi støtter oversettelsen. Hvis du eks. har tysk som valgt språk på telefonen din, vil Svenn-appen bli oversatt til tysk. Du kan endre standardspråk på telefonen din ved å gå till innstillinger -> Generelt - Språk og område.

I noen tilfeller kan man ønske å ha telefonen på ett språk og Svenn i et annet. Du kan gjøre dette ved å følge disse stegene:

1. Gå til innstillinger

2. Bla ned og finn "Svenn"

3. Trykk på språk og velg foretrukket språk appen skal ha.

Neste gang du åpner Svenn-appen vil det foretrukne språket vises.

Android-telefoner:

Språket på Svenn-appen følger språket som er satt på telefonen din så lenge vi støtter oversettelsen. Hvis du eks. har tysk som valgt språk på telefonen din, vil Svenn-appen bli oversatt til tysk. Ulike Android-telefoner har ulikt oppsett, men som regel kan man endre språk ved å gå til innstillinger->Generell->Språk og inndata.

NB: Svenn-appen støtter for øyeblikket ikke det at man kan endre språk kun i appen.