For å få mest ut av Svenn er det viktig å få de ansatte til å begynne å bruke systemet. Det ligger store besparelser på nedlastning av rappporter og bedre oversikt når data kommer inn i Svenn .

Legg til ny ansatte

1. Trykk på “Ansatte“ i menyen. Her finner du oversikten over alle brukere som er tilknyttet din bedrift.

2. Trykk på knappen “Ny ansatt“.

• Fyll ut personalia og e-post
    • Trykk lagre. Den ansatte er nå lagt til i Svenn, og vi har sendt en e-post med innloggingsinformasjon. Passordet du setter på brukeren blir sendt til e-posten du setter, og hvis du ikke setter passord lager vi ett automatisk og sender på e-post.

3. Ansatte kan laste ned Svenn-appen på sin mobil og føre timer, opprette sjekklister og dokumenter direkte på arbeidsplassen. Det er ikke behov for å ha tilgang til en pc for å bruke Svenn for ansatte, men de kan også logge inn på web hvis de ønsker det.

Roller

Brukere kan ha tre ulike roller som endres i profilen.

• Ansatte: kan registrere data og se sitt eget innhold

• Moderator: Samme rettigheter som ansatt, men kan også opprette kunder og prosjekter.

• Administrator: Kan se alt og redigere alt innhold, samt endre innstillinger på selskapsnivå.

Lisenser og inaktive brukere

Alle aktive brukere trenger en lisens i Svenn, og du betaler pr. lisens og ikke pr. bruker. Du bestemmer selv hvilke brukere som skal ha en lisens, og fordelen er at du ikke trenger å gjøre et nytt kjøp hvis en ansatt slutter i bedriften og en ny kommer inn. Da setter du bare den ansatte som skal slutte til "inaktiv", som frigjør en lisens, og bruker denne lisensen til den nye som skal begynne.

Inaktive ansatte vil bli fjernet fra listen over aktive ansatte og fjernet fra nedtrekksmenyer i systemet. Data vil fortsatt være tilstede og ikke bli slettet sånn at historikken i systemet blir intakt.