Ettersom Svenn-Appen har støtte for offline-modus, er det ikke alltid slik at alle nye endringer gjort på kontoen blir synkronisert til appen umiddelbart.

Dette kan være endringer som begrensninger du setter for ansatte, standard valg som om timer skal være valgt som fakturerbare eller ikke, osv.

Du kan likevel kjøre en manuell synkronisering når som helst, ved å gå til "hjem" i appen og trykke menyen oppe til venstre, og så trykke "Synkroniser nå".

Vent på at synkroniseringen fullføres, og så skal appen være oppdatert.

Sjekk det ut i videoen under: