I en perfekt verden vil en integrasjon flyte sømløst og problemfritt.

I virkeligheten er det likevel mange ting som kan oppstå underveis, som står i veien for at ting kan flyte helt perfekt, og i slike tilfeller får vi klar beskjed av integrasjonen vår om hva som er feil.

Vi har laget en logg, som viser en oversikt over feilmeldingene som har oppstått ved overføringen. Denne loggen finner du ved å trykke på markedsplass, scrolle ned til du finner poweroffice go, trykk på denne og velg logs.

Slik ser en typisk feilmelding ut. Her er det veldig mye informasjon samlet, men den viktigste informasjonen å ta med seg er den siste delen av meldingen. Det er også disse feilene som er beskrevet under.

Denne artikkelen presenterer de vanligste feilene, og hva de betyr:

"Customer connected to project is not the same as the customer stated in the API"

• Kunden som er knyttet til prosjektet i Poweroffice, er ikke den samme som kunden prosjektet er knyttet til i timeføringen.
    Dette skjer ofte hvis man i begynnelsen av perioden har hatt prosjektet koblet til en kunde, og så bytter denne kunden underveis i perioden.
    Timer ført mot dette prosjektet vil ha lagret den gamle kunden, og dette blir ikke oppdatert tilbake i tid.

"This project is inactive"

• Prosjektet har status som "Ikke startet", "På vent" eller "Fullført", og kan derfor ikke opprettes timer på.

"This employee no longer has access for registration on this project."

• Den ansatte har ikke tilgang til å registrere timer på prosjektet. Enten er tilgangen fjernet under "tildelte arbeidere" i Svenn, eller prosjektet har ikke huket av "alle ansatte kan føre timer på dette prosjektet" under "Team" i Poweroffice.