Abonnement: Standard og Pro

Rolle: Alle

Vi ønsker at du og dine ansatte skal bruke så lite tid på å føre timer som mulig, og med ressursplanleggeren kan du opprette timer fra en arbeidsvakt med et par trykk.

Slik gjør du det:

1. Åpne Svenn-appen og gå til Ressursplanlegger.

2. Velg den arbeidsvakten du ønsker å registrere timer for.

3. Arbeidsvakten inneholder en del informasjon som kunde, prosjekt, oppgave, og tidspunkt. Denne informasjonen kan vi ta med oss videre til timeregistreringen ved å trykke på Registrer timer inne i arbeidsvakten.

4. Et nytt vindu åpner seg og tar med seg informasjonen fra arbeidsvakten direkte inn in timeregistreringen. Trykk lagre og timen er registrert.