Aktiver overtid i innstillinger

Overtid er ikke aktivert automatisk i Svenn. For å aktivere registrering av overtid, må administrator først legge inn de forskjellige overtidssatsene som skal være tilgjengelig for de ansatte å føre.

Overtidssatsene kan du legge inn ved å gå inn på Innstillinger og deretter trykke deg inn på Timer og Overtid.

Eksempler på overtidssatser kan være 100% overtid, 50% overtid:

Når overtidssatser er aktivert, så vil alle ansatte få mulighet til å føre overtid på timene som føres.

Slik fører du overtid

Først fører man timene man har jobbet denne dagen, inkludert overtid. F.eks. 08:00-18:00. Deretter trykker man der det står velg overtid. Her velger man en av overtidssatsene vi opprettet i forrige steg. F.eks. 50% overtid mellom klokken 16:00 til 17:00, og 100% overtid fra 17:00 til 18:00. Fyll ut resten av timeføringen og trykk lagre.

Overtid i rapporten

Overtiden er nå lagt til i timeføringen, og du kan se den ved å aktivere kolonnen overtid.

Overtidskolonnen må være aktivert for at du skal få overtid med i rapportene.

Husk at overtid kan også registreres fra våre apper.